.
Η Εταιρεία

Είμαστε μια ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία που ξεκινά το 1983. Ειδικευόμαστε στα προστατευτικά και εξεταστικά γάντια προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στην Ελλάδα. Από το 2016, η δεύτερη γενιά της οικογένειας πλαισιωμένη από μια ομάδα ταλαντούχων νέων εκπονεί επιτυχημένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προϊόντα & Αγορές

Προσφέρουμε Εξεταστικά, Προστατευτικά και Χειρουργικά Γάντια, προϊόντα Προστασίας Εργαζομένων, Ιατρικά και Παραφαρμακευτικά προϊόντα και εξειδικευμένες Συσκεύες Ελέγχου & Καταγραφής. Εξυπηρετούμε ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής αγοράς καλύπτοντας τον Ιατρικό και Βιομηχανικό κλάδο μέσα από Φαρμακαποθήκες, Xονδρεμπόρους και Διανομείς Φαρμακευτικών ειδών, Προϊόντων Καθαρισμού & Υγιεινής, Μέσων Ατομικής Προστασίας και Προϊόντων Ηoreca. Από τα πρώτα μας βήματα είμαστε Επίσημοι Αντιπρόσωποι αξιόπιστων οίκων του εξωτερικού όπως  η γερμανική F. Bosch, η Ιαπωνική Focal και πρόσφατα η γερμανική Ebro.

Εξαγωγές

Από το 1996 εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική αναπτύσσοντας καθημερινά ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών συνεργασιών με τοπικούς διανομείς. Από το 2016, η ομάδα των εξαγωγών μας έχει καταφέρει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της εδραιώνοντας την παρουσία της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Private Label

Αναλαμβάνουμε παραγγελίες Private Label καθοδηγώντας τους συνεργάτες μας σε όλα τα στάδια από τον αρχικό σχεδιασμό έως την κατασκευή και τις πιστοποιήσεις, δημιουργώντας έτσι τα δικά τους brands τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των αγορών τους και ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να μάθετε περισσότερα.

Πιστοποιήσεις - Ποιότητα

Δουλεύουμε στενά με κοινοποιημένους οργανισμούς και εταιρίες πιστοποιήσεων για να διασφαλίσουμε ότι όλα μας τα προϊόντα και οι εσωτερικές μας διαδικασίες υπερβαίνουν τα ρυθμιστικά πρότυπα. Από το 2016, εφαρμόζουμε με επιτυχία την εσωτερική διαδικασία Zero Claims Policy με σκοπό την εξάλειψη κάθε πιθανού Γεγονότος Ποιότητας. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO-9001 & ISO-13485 και όλα μας τα προϊόντα συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών οδηγιών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα Τεστ Ποιότητας των προϊόντων μας και τις εσωτερικές διαδικασίες που διασφαλίζουν ποιοτική υπεροχή.